heel salland zondag welkom in hoftheater

Het nieuwe HOFtheater wordt dit vrijdag officieel geopend. Dit weekend staat het theater bol van de activiteiten: Er is wordt zelfs een heel openingsweekend gehouden.

10, 11 en 12 januari zijn de data waarnaar lang is toegewerkt. Dat is het weekend dat het theater officieel geopend wordt. Vrijdag 10 januari vindt de opening plaats voor genodigden: Gemeenteraad, wethouders, burgemeester, gedeputeerden, impresariaten, collega-directeuren, sponsoren. Noem maar op.

De dag erna komen de vrijwilligers en medewerkers aan bod. Ook andere relaties zoals leveranciers zijn dan welkom.

De zondag, 12 januari, is voor heel Salland. De hele gemeenschap is dan welkom. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur kun je genieten van korte voorstellingen, gegeven door een keur aan artiesten. Ook zijn er workshops van de nieuwe HOFjeugdtheaterschool. “We hebben bewust geen professionals geboekt,” stelt Van den Born.

“Het theater is een uitvoeringsplek voor lokale en regionale toneel- en muziekverenigingen. Met de opening en het vastleggen van lokale en regionale artiesten, benadrukken we dat het écht van de streek is.” Het hele programma van 12 januari is te lezen op staging2.hofinsalland.nl

Over de zondag, de open dag van het nieuwe theater, stelt Van den Born: “Ik hoop dat heel Raalte en Salland komen kijken. Ik vind het leuk spannend, ben erg benieuwd hoe mensen het gaan vinden. Het is toch een moment waar je naar toe hebt geleefd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.