grootse gay party van het oosten in lampe

FREEZE

Drag Queens [Nationaal & Internationaal], halfnaakte barmannen, meerdere zalen volledig in thema, doorbitches, een compleet VIP deck, Meet&Greet met onder meer Ron Link a.k.a. Tarzan en turn-hunk Jeffrey Wammes, gogo dansers, een spetterende show van niemand minder dan Sharon Doorson en DJ Justin Strikes, die elk jaar weer duizenden mensen opzweept op het Rembrandtplein in Amsterdam tijdens de jaarlijkse Gay Pride. Met andere woorden, een line-up om trots op te zijn. “Als we het doen, moeten we het ook goed doen,” aldus Joop van den Enk en event-director Niek Loman.

Aangezien het feest behoorlijk wat volwassen onderdelen bevat, is er vanuit de organisatie besloten dat het feest alleen toegankelijk is voor bezoekers vanaf 18 jaar (legitimatie is verplicht).

Sinds afgelopen woensdag is er tot 30 januari de gelegenheid early-bird tickets te kopen via staging2.deleerenlampe.nl, zowel de reguliere tickets van een tientje, als de VIP-tickets a 65 euro [VIP-tickets geven toegang tot het VIP-dek, Meet&Greet en is inclusief alle borrels&bites] Na 30 januari kosten reguliere tickets 14 euro kosten en de VIP-tickets 75 euro. Uiteraard is het ook mogelijk om de reguliere tickets aan de deur te kopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.