gratis kennismaken met de reddingsbrigade

Kennismaken met Reddingsbrigade Raalte. Dat kan je op vier vrijdagavonden gratis doen. De Reddingsbrigade biedt gratis clinics aan, om zo een kijkje binnen de reddingsbrigade te geven. Tijdens de clinics ga je zelf het water in om mensen te leren redden.

De clinics worden op 17, 24 en 31 januari en vrijdag 7 februari. Elke keer beginnen de clinics om 18.30 uur in Zwembad Tijenraan. De clinics zijn toegankelijk voor iedereen die diploma A heeft.

Daarnaast vindt er op woensdagmiddag 19 februari een afsluitend evenement plaats voor iedereen die meegedaan heeft aan de clinics op de vrijdagavonden. Geïnteresseerd? Meld je nu aan voor de gratis clinics via promotie@reddingsbrigaderaalte.nl

Leerlingen van diverse basisscholen uit de gemeente Raalte hebben afgelopen week al kennis gemaakt met Reddingsbrigade Raalte. De leerlingen kregen tijdens het schoolzwemmen een kleine demonstratie aangeboden van de Reddingsbrigade. Daarnaast gingen de leerlingen ook zelf het water in om iemand te redden.

Reddingsbrigade Raalte is een kleine vereniging waar iedereen met zwemdiploma A kan komen zwemmen. De vereniging bestaat al meer dan 30 jaar.

De Reddingsbrigade Raalte traint elke vrijdagavond vanaf 18.05 uur in Tijenraan. Dankzij de ervaring die ze bij de vereniging op deden, werkt een aantal leden iedere zomervakantie als strandwacht in onder andere Callantsoog en Castricum.

Kijk voor meer informatie op staging2.reddingsbrigaderaalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.