go ahead eagles verliest van almere city

Go Ahead Eagles heeft ook het tweede oefenduel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft zaterdagmiddag veloren. De ploeg van trainer Foeke Booy ging in Almere met 4-1 onderuit tegen eerstedivisionist Almere City FC.

Marnix Kolder maakte zijn rentree in Almere. SC Cambuur is komend weekend de tegenstander van de Go Ahead Eagles en de spits lijkt dus klaar voor die competitiewedstrijd. De zege van Almere City FC was terecht, omdat de ploeg constant de bovenliggende partij was. Bij rust leidde de eerstedivisionist al met 2-0 door treffers van Jason Oost en Charles Dissels (strafschop). De ploeg van Foeke Booy kon ook in de tweede helft het tij niet keren. Het werd zelfs 4-0 door doelpunten van Oost en Tim Receveur. Xander Houtkoop deed nog wat terug namens de bezoekers.

Eerder deze week verloor Go Ahead Eagles al van het schaduwteam van De Graafschap (3-0).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.