gezellige middag kbo lemelerveld

Het jaar werd goed ingezet door de K.B.O. Lemelerveld. (Katholieke Bond voor Ouderen) M.m.v. Ouderenkoor ‘Herfstklanken’ werd het een zeer gezellige middag.

Voorzitter Mevr. Harink van de ‘K.B.O.’ Lemelerveld vond het prima zo. Door en voor Lemelervelders! Immers het Koor ‘Herfstklanken’ komt uit Lemelerveld en trad op voor een volle zaal in het Parochiehuis te Lemelerveld.

De voorzitter kon ook verwelkomen in haar nieuwjaarstoespraak vertegenwoordigers van de P.C.O,B. (Protestantse Christelijke Ouderen Bond) en Anton Siebelt van Welzijn Ouderen.

Het koor ’Herfstklanken’ zong o.l.v. Flip Jonkman. Het zorgde voor een gezellige middag met veel ‘Herkenning’ wat de liedkeuze aan ging! Ook bij vele liederen kon men meezingen en ook mee bewegen. Anton Schotman scoorde hoog met zijn lied uit 1920, ‘M’n Eerste’. (Het meisje van de zangvereniging)

Altjo Hartman (Bas) zong met het koor ‘Die zwölf Räuber’. Ook een succesnummer!

Voorzitter Diny Noordman van ‘Herfstklanken’ maakte nog eens duidelijk dat het koor repeteert iedere vrijdagmorgen in de Mozaïek van 9.30 u. – 10.30 u. en…daarna koffie. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Het optreden wed afgesloten met ‘Goodbye my lover Goodbye’ en…..er volgde een staande ovatie. De waardering was groot. Door en voor Lemlerveld!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.