gezellige jubileumreceptie stoppelkaters

Onder het motto “66 jaar Carnaval in Raalte: dat vieren we samen” hield Carnavalsvereniging De Stöppelkaters zaterdagmiddag een officiële jubileumreceptie. De bijeenkomst werd van 15.00 uur tot 17.30 uur gehouden in Zaal Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte.

Een ieder die het bestuur wilde feliciteren was van harte welkom. Naar verwachting waren er veel carnavalsverenigingen, vertegenwoordigers en besturen van evenementen en andere organisaties instanties die hier gebruik van maakten.

De receptie was een aangename gelegenheid om elkaar weer eens te treffen. Met name de ‘oudgedienden’, mensen die jarenlang binnen de vereniging actief zijn geweest, waarderen dit soort bijeenkomsten en genoten van de hernieuwde contacten en anekdotes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.