Home / archiefcentraal / gezellige jubileumreceptie stoppelkaters

gezellige jubileumreceptie stoppelkaters

Onder het motto “66 jaar Carnaval in Raalte: dat vieren we samen” hield Carnavalsvereniging De Stöppelkaters zaterdagmiddag een officiële jubileumreceptie. De bijeenkomst werd van 15.00 uur tot 17.30 uur gehouden in Zaal Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte.

Een ieder die het bestuur wilde feliciteren was van harte welkom. Naar verwachting waren er veel carnavalsverenigingen, vertegenwoordigers en besturen van evenementen en andere organisaties instanties die hier gebruik van maakten.

De receptie was een aangename gelegenheid om elkaar weer eens te treffen. Met name de ‘oudgedienden’, mensen die jarenlang binnen de vereniging actief zijn geweest, waarderen dit soort bijeenkomsten en genoten van de hernieuwde contacten en anekdotes.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.