gae keeper room direct terug naar vitesse

Go Ahead Eagles-doelman Eloy Room keert per direct terug bij Vitesse. Room werd gehuurd van Vitesse, maar de tweede keeper van de Eredivisionist uit Arnhem is geblesseerd geraakt.

In het contract van Room zat een clausule dat hij terug zou kunnen naar Vitesse wanneer een doelman van Vitesse geblesseerd zou raken. De doelman moet zich vandaag al melden op Papendal, waar Vitesse traint.

“Dit is brute pech”, reageert trainer Foeke Booij. “Voor ons komt dit als een donderslag bij heldere hemel, maar deze escape is helaas wel mogelijk. Wij konden begin van het seizoen niet anders dan deze voorwaarde accepteren, omdat we anders Eloy hier niet hadden gehad. Ik heb Eloy ook zelf gesproken met deze woorden, hij heeft mij verteld dat hij het heel graag bij ons had willen afmaken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.