foto stefan kemper genomineerd voor award

Een bruidsfoto van de Raalter fotograaf Stefan Kemper is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2014. De foto van Kemper werd genomineerd uit 2400 inzendingen. “Yes, geen woorden voor,” schrijft Kemper op zijn site.

Kemper stuurde een foto van een emotionele bruidegom in de armen van zijn oom in. Deze foto werd genomineerd in de categorie Sfeer & Emotie. “Een nominatie uit 2400 inzendingen vinden wij al een lot uit de loterij.”

We kunnen met zijn allen Stefan aan de award helpen door massaal op zijn foto te stemmen. Dat kan door naar http://staging2.bruidsfotoaward.nl te gaan. In het najaar wordt bekend wie met de award naar huis mag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.