Home / archiefcentraal / fietsster in sloot na botsing met auto

fietsster in sloot na botsing met auto

Een fietsster is dinsdagochtend gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Bremmelerstraat (tussen Elshof en Herxen). Door de aanrijding belandde de vrouw in de sloot. Het slachtoffer wordt met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht, maar was wel bij kennis.

De vrouw fietste over de Bremmelerstraat van Herxen richting Elshof. De auto kwam de vrouw tegemoet en ze kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De Bremmelerstraat is vermoedelijk nog tot het eind van de ochtend afgesloten wegens onderzoek.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.