femy sestu ondernemer vh jaar in haarle

Femy Sestu-Poppe is zaterdagavond uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2013 in Haarle. Femy Sestu is eigenaresse van Reisbureau VakantieXperts mobiel-Femy Sestu.

“In ons prachtige dorp Haarle moeten wij soms met veel moeite zorg dragen voor de instandhouding van diverse voorzieningen. Maar voor onze vakantie kunnen wij al tien jaar terecht bij een fantastische reisagente die met haar bedrijf Reisbureau VakantieXperts mobiel Femy Sestu een zorgeloze vakantie biedt aan een ieder die een tijdelijke uitvlucht zoekt uit ons dorp. De wijze waarop zij haar jarenlange ervaring en deskundigheid inzet, vervult onze dorpsgemeenschap met trots en geeft vertrouwen voor een langdurig bestaan”, liet de Haarlese Ondernemersvereniging weten.

Leo Kemper, die ook aanwezig was bij de prijsuitreiking, maakte direct een mooie cartoon van de Haarlese onderneemster van het jaar. Die cartoon vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.