Home / archiefcentraal / feest mevrouw tijs 97 jaar

feest mevrouw tijs 97 jaar

Mevrouw Tijs uit Heeten viert maandag haar 97ste verjaardag. Zondag heeft ze haar feestje al gevierd in zalencentrum Logtenberg op de Boerhaar. Dat deed ze samen met al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Om “oma” Tijs extra in het zonnetje te zetten hebben de verschillende familieleden bij de ingang van de zaal een “klein bordje” geplaatst. Hoewel mevrouw Tijs misschien wat moeilijker leest door haar leeftijd, zal ze naar alle waarschijnlijkheid geen leesbril nodig hebben gehad om de getallen op het bord te ontcijferen.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.