expositie schilderclub de olmen 2

De Landstede Welzijn Ouderen is vorig seizoen bij de Olmen in Nieuwleusen-zuid gestart met een tweede schildersclub. Onder de bezielende leiding van kunstschilder Freek Das uit Hoonhorst proberen een zestal cursisten met veel plezier en inzet zich de beginselen van de schilderskunst eigen te maken.

In de hal/gang van verzorgingshuis “de Hulstkampen” in Nieuwleusen hangt vanaf 14 januari 2014 een gedeelte van de geproduceerde “kunstwerken”. De onderwerpen zijn zeer divers’, nl van landschappen tot stillevens en van portretten tot abstracte werken en van bloemen tot dieren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.