Home / archiefcentraal / expositie schilderclub de olmen 2

expositie schilderclub de olmen 2

De Landstede Welzijn Ouderen is vorig seizoen bij de Olmen in Nieuwleusen-zuid gestart met een tweede schildersclub. Onder de bezielende leiding van kunstschilder Freek Das uit Hoonhorst proberen een zestal cursisten met veel plezier en inzet zich de beginselen van de schilderskunst eigen te maken.

In de hal/gang van verzorgingshuis “de Hulstkampen” in Nieuwleusen hangt vanaf 14 januari 2014 een gedeelte van de geproduceerde “kunstwerken”. De onderwerpen zijn zeer divers’, nl van landschappen tot stillevens en van portretten tot abstracte werken en van bloemen tot dieren.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.