ernst bobbie koole en blokhuis in hoftheater

Deze week kunnen zowel kinderen als volwassenen zich vermaken in het HOFtheater. Op woensdag 22 januari treden Ernst, Bobbie en de rest twee keer op met de ‘Doe je mee op zee show’(3+). De dag erna, donderdag 23 januari, zijn Ricky Koole en Leo Blokhuis te zien met hun muzikale theaterprogramma ‘Buitenstaanders’.

Woensdagmiddag 22 januari is de familievoorstelling ‘Doe je mee op zee show’ van Ernst, Bobbie en de Rest te zien in het HOFtheater. In de nieuwe Ernst en Bobbie show komt eindelijk ‘DE REST’ in beeld. Eén van de bijzondere elementen uit deze show is dat er in elke voorstelling een optreden zit van een kind dat zijn of haar talent laat zien. Alle kinderen kunnen een filmpje insturen op staging2.ernstbobbie.nl waarop hun talent te zien is. Eén van deze kinderen mag dat tijdens de Ernst en Bobbie show aan de gehele zaal tonen.

Deze talentenshow zit ingebed in het avontuur dat Ernst en Bobbie beleven op cruiseschip ‘De Toet 4’. Het avontuur is zoals je dat van Ernst en Bobbie kunt verwachten; door een ongelukkig toeval komen Ernst en Bobbie op een cruiseschip terecht, de kapitein is verdwenen en Ernst en Bobbie gaan natuurlijk naar hem op zoek. En daarna gaat pas echt alles mis…

Ernst, Bobbie en de rest geven maar liefst twee voorstellingen. Op woensdag 22 januari staan zij om 13.30 uur en 16.00 uur in het HOFtheater. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten kosten 16 euro.

Ricky Koole en Leo Blokhuis gaan op donderdag 23 januari op zoek naar de echte buitenstaanders in de muziek. Creatieve geesten die niet voor de hand liggende keuzes durven te maken, muzikanten die het lef hebben de gebaande paden te verlaten. Het is vaak de muziek waar ook wij als consumenten een beetje meer ons best voor moeten doen. De prachtige liedjes waar ook op radio en tv amper of helemaal geen plek voor is, wordt liefdevol onder de aandacht gebracht.

Ricky Koole wordt in deze voorstelling begeleid door Ocobar, het Rotterdamse trio dat vooral bekendheid kreeg als de huisband van Holland Sport. Voor deze gelegenheid wordt de groep uitgebreid met toetsenist Roel Spanjers. Ricky Koole en Leo Blokhuis maakten eerder samen de succesvolle programma’s Harmonium en Laagland.

Ricky Koole en Leo Blokhuis treden donderdag 23 januari op. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 24 euro.

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.