elckerlyc stopt met stijldansavonden

Het Luttenbergse gemeenschapscentrum Elckerlyc is gestopt met de maandelijkse stijldansavonden. Komende zaterdag zou, volgens de oorspronkelijke agenda, een nieuwe editie plaatsvinden, maar die gaat dus niet door.

“De belangstelling liep al tijden terug”, legt beheerder Anton ‘Puck’ Klein Koerkamp uit. Gelukkig heeft het nieuwe Elckerlyc ook al weer een hoop nieuwe activiteiten aangetrokken. “Zo hebben we hier nu een koersbalclub, is er gestart met een handwerkcafé en is een nieuwe, uit dames bestaande, commissie druk bezig met de organisatie van nieuwe activiteiten. En dan is er ook nog het programma van de originele activiteitencommissie en wordt er druk gewerkt aan een popquiz die op 10 mei zal plaatsvinden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.