Home / archiefcentraal / elckerlyc stopt met stijldansavonden

elckerlyc stopt met stijldansavonden

Het Luttenbergse gemeenschapscentrum Elckerlyc is gestopt met de maandelijkse stijldansavonden. Komende zaterdag zou, volgens de oorspronkelijke agenda, een nieuwe editie plaatsvinden, maar die gaat dus niet door.

“De belangstelling liep al tijden terug”, legt beheerder Anton ‘Puck’ Klein Koerkamp uit. Gelukkig heeft het nieuwe Elckerlyc ook al weer een hoop nieuwe activiteiten aangetrokken. “Zo hebben we hier nu een koersbalclub, is er gestart met een handwerkcafé en is een nieuwe, uit dames bestaande, commissie druk bezig met de organisatie van nieuwe activiteiten. En dan is er ook nog het programma van de originele activiteitencommissie en wordt er druk gewerkt aan een popquiz die op 10 mei zal plaatsvinden.”

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.