drukke openingsweek in het hoftheater

Sandra van Nieuwland

In het najaar van 2012 maakte Nederland kennis met Sandra van Nieuwland, een bijzonder talent dat tijdens ‘The Voice of Holland’ week na week het kijkend publiek verraste met haar karakteristieke stemgeluid en het talent waarmee ze een liedje keer op keer volledig naar haar eigen hand zette. Tijdens haar theatershow bewijst Van Nieuwland haar publiek dat ze meer kan dan dat. Gesteund door een spectaculaire live band brengt ze op woensdag 15 januari afwisselend covers en zelfgeschreven nummers.

Het theaterconcert van Sandra van Nieuwland begint om 20.15 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling, deze kosten €28,- per stuk.

Jan Keizer & Anny Schilder

In de voorstelling ‘The Two of Us’ nemen Jan Keizer en Anny Schilder het publiek mee terug in de tijd langs de vele hits die BZN in de afgelopen veertig jaar scoorden. Bovendien komen er nieuwe liedjes van het met goud bekroonde album ‘Together Again’ voorbij. Jan en Anny worden begeleid door een achtkoppige band. Tevens zal de bevriende muziekgroep Ancora te gast zijn. Meezingen is niet verplicht, hoewel dat in de praktijk vaak onontkoombaar zal zijn…

De voorstelling ‘The Two of Us’ van Jan Keizer en Anny Schilder vindt plaats op vrijdag 17 januari om 20.15 uur. Voor deze voorstelling geldt een wachtlijst.

Eric Koller

Cabaretier Eric Koller is op zaterdag 18 januari te zien in het HOFtheater. Zijn voorstelling ‘Fire in the hole’ gaat van angst tot hoop, van verdriet tot vechtlust maar vooral van glimlach tot hilariteit. Koller laat het publiek zien dat niets menselijks ons vreemd is en wij toch proberen in paniek het tij te keren. Dat wij ons keer op keer in de gekste bochten wringen om tegen beter weten in te willen ontsnappen aan het onvermijdelijke. Eric Koller is een uniek, verrassend en origineel verschijnsel in theaterland. In ‘Fire in the hole’ weet hij de onvolkomenheden van de mens te vangen in humorvolle, fysieke en energieke miniatuurtjes. Zijn soms hilarische scènes speelt hij veelal wel met geluid, maar zonder woorden. De voorstelling van Eric Koller op 18 januari begint om 20.15 en kaarten kosten €19,- per stuk.

Iris Kroes

Op zondag 19 januari kan het publiek genieten van de muzikale voorstelling van Iris Kroes. Deze jonge zangeres uit Friesland won in 2012 ‘The Voice of Holland’ met haar unieke combinatie van zang en harp. Tijdens haar theatershow speelt Kroes met klassieke snaarinstrumenten verassende popmuziek. Van Adèle tot Armin van Buuren en van Seal tot Swedish House Maffia. Daarnaast komen ook eigen songs van haar debuutalbum ‘FIRST’ voorbij. Naast harp en een strijkkwartet komt Iris met een band o.l.v. Reinout Douma (componist & pianist van Jochem Myjer, Vrouw Holland, Bert Visscher en het Noordpool Orkest). De voorstelling van Iris Kroes begint om 15.00 uur en kaarten kosten €20,- per stuk. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.hofinsalland.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.hofinsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.