doe mee aan leesvaardigheidonderzoek

Goed kunnen lezen is één van de belangrijkste voorwaarden voor de leerontwikkeling van een kind. De leesontwikkeling van kinderen is het gevoeligst in de leeftijd van 5 tot 9 jaar. Dan maken zij zich het best de leeshandeling eigen. Voor iedereen die meer wil weten over de leesvaardigheid van zijn kind kan een leesvaardigheidonderzoek doen bij Beter Leren Lezen. Dit kan op zaterdag 8 februari tussen 10 en 12 in het dorpshuus, Marktstraat 7 te Heino.

Jelly Lodder en Eliza Haarman geven dan informatie over de leesbegeleiding die Beter Leren Lezen biedt. De taal- & leesspecialisten Jelly en Eliza werken beiden vanuit een onderwijsachtergrond en zijn daarnaast opgeleid als Master Sen Taal-& Leesspecialist.

Beter Leren Lezen is specialist in het verbeteren van de leesvaardigheid van kinderen uit het basisonderwijs. Bij de begeleiding staat het vergroten van de leesmotivatie voorop. De begeleiding vindt plaats tijdens schooltijden. Dit kan op de school van uw kind, of op één van onze locaties in Raalte, Heino of Wijhe.

Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.beterlerenlezen.nl/.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.