deltion student verzorgt nk mbo tafeltennis

Nigel Ruiters, student Sport en Bewegen van Deltion, verzorgt op woensdag 15 januari, samen met team SportEC, het NK Tafeltennis in de sporthallen van Deltion in Zwolle. Diverse mbo-scholen zullen op recreatief en competitief niveau strijden. Daarnaast wordt gestreden om de trofee voor beste mbo-school.

Nigel volgt de richting Sportmanagement. Onderdeel van deze studie is het organiseren van een sportevenement. Dit doet hij intern bij Deltion bij de afdeling SportEC (Sport Expertise Centrum). SportEC is onder andere verantwoordelijk voor alle sportevenementen binnen de campus.

Nigel vindt het een uitdaging om dit te organiseren: “ Het is de eerste keer dat ik zo’n groot evenement organiseer. Er komt veel meer bij kijken dan ik in eerste instantie had gedacht. Ik schrijf de scholen aan, regel de sportzalen, de tafeltennistafels en ik moet rekening houden met het budget. Daarnaast is het spannend omdat ik veel verantwoordelijkheid krijg. ”

Laura Timmerman is leraar Sport & Bewegen en begeleidt Nigel: “Het is een goed leerproces voor onze studenten om een evenement te organiseren. Ze ondervinden wat er allemaal bij komt kijken en ze leren hoe je iets moet oplossen. In de praktijk leren ze het meest en dat is waar een mbo voor bedoeld is.”

Het NK mbo Tafeltennis vindt voor de zesde keer op rij plaats bij Deltion. Geïnteresseerden zijn woensdag 15 januari vanaf 09.30 uur welkom op de campus. Deelnemers kunnen zich inschrijven door te mailen naar: nruiters@deltion.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.