Home / archiefcentraal / de wraak trapt af in de gouverneur raalte

de wraak trapt af in de gouverneur raalte

Fresh is een allround coverband met veel ervaring en een breed repertoire. Van top 40, tot country tot rock’ n roll. Let it Beatles hebben in hun korte bestaan al veel indruk gemaakt in de regio en worden met regelmaat geboekt als de geweldige Beatles-coverband die ze zijn.

Magnetic Spacemen is de nieuwe band van Sam Pols en kornuiten (bekend van Chop22) dus verwacht vette gitaren en stevige drums. The Muncks tot slot is een band met Rock- en jazzelementen en komen uit Zwolle en Raalte.

Entree voor de Wraak van Salland is gratis, de avond begint om 21.00uur. Naast de Gouverneur zal de muzikale kroegentocht nog vele andere locaties aan doen, kijk voor alle data op www.dewraakvansalland.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.