de tuinen en zuivelhoeve naar raalte

Met het nieuws dat Han Schutte in juli ook een nieuwe winkel start aan de Herenstraat, in het pand waar voorheen VIF gevestigd was, kun je rustig stellen dat het winkelcentrum in Raalte weer een mooie prikkel krijgt. Lege winkelpanden krijgen weer vulling,

Het ROV, de winkeliersvereniging in Raalte, is erg blij met de komst van nieuwe winkeliers. “Het is absoluut een mooie ontwikkeling,” stelt Freddy Snel namens het ROV. “Helemaal omdat er iets in de panden komt wat nu nog niet in Raalte is, dat geeft een mooi beeld aan de winkelstraat. Diversiteit in aanbod is heel belangrijk om Raalte aantrekkelijk te houden en om de regiofunctie de blijven vervullen.”

Als de drie winkels in de Herenstraat bezet straks zijn, heeft dat tot gevolg dat de leegstand van winkelpanden in dat deel van het centrum bijna volledig verleden tijd is. Na de komst van Big Bizar in de Grotestraat, zijn ook daar alle panden weer gevuld.

“Daar zijn we heel content mee,” vertelt Snel. “Hopelijk zet dit zich door in de rest van Raalte. Iedereen zegt dat we de crisis achter ons hebben, dus nu met zijn allen de neus naar voren. Dat geeft de burger moed.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.