de sukkewottels organiseren gala avond

De carnavalvereniging de Sukkewortels uit Haarle organiseren op zaterdag 25 januari weer een Gala Avond. Amy Besten van de vereniging stuurde ons de volgende informatie hierover:

Haarle, het enige dorp binnen de hele gemeente Hellendoorn waar nog fanatiek carnaval wordt gevierd. Zo klein het dorp, zo groot de carnavalsgedachte!! Het is ook het enige dorp in de gemeente Hellendoorn waar nog een fanatieke carnavalsvereniging is die elk jaar weer alle zotte dagen tot in de puntjes weet in te vullen,

compleet met opmerkelijke carnavalsoptocht. Op zich al een bijzonder gegeven!!

Maar voordat er in Haarle carnaval gevierd kan worden, moet er eerst een hoogheid zijn die de sleutel overhandigd krijgt en daarmee de leiding van het Sükkewotteldorp op zich gaat nemen.

En iedereen is natuurlijk razend benieuwd wie dat zal zijn. Dat wordt ook wel het best bewaarde geheim van het Sükkewotteldorp genoemd…. Maar dat duurt niet lang meer, want op zaterdag 25 januari zal traditioneel op spectaculaire wijze de nieuwe hoogheid onthuld worden. Een nieuwe hoogheid betekent helaas ook dat er afscheid genomen gaat worden van de huidige Prins Ton. En ook dat zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan!

En laten we ook de nieuwe jeugdprins/prinses niet vergeten. Hij of zij zal tijdens de gala avond met het hele gevolg geïnstalleerd worden.

En dat alles in combinatie met veel muziek en gezelligheid belooft zaterdag 25 januari om 20.15 uur een mooi feest te worden in Dorpshuis Cultura in Haarle (Molenweg 25). Voor elk wat wils!! Entrée is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.