college dalfsen bezoekt inrato international

Dinsdagmiddag 14 januari brachten burgemeester en wethouders een bedrijfsbezoek aan Inrato International. Inrato is een nieuw gezicht aan de Vesting in Dalfsen sinds juli 2013.

Na een korte rondleiding kon het College onder het genot van een kop koffie luisteren naar een bedrijfspresentatie van Leendert Jan IJspeert en Robert van der Wal. Zij vertelden het College dat Inrato International een technische groothandel is, gespecialiseerd in op maat gesneden veiligheidsoplossingen. Inrato focust zich op machineveiligheid, voertuigveiligheid en signaleringstechniek.

De heren van het College B&W stelden veel vragen. Het thema veiligheid ligt hen dan ook na aan het hart. Voertuigveiligheid is bijvoorbeeld aan de orde van de dag in een dorp als Dalfsen met veel landbouwverkeer. Inrato liet het College zien wat de techniek anno 2014 voor mogelijkheden biedt om ongelukken in de werkomgeving te voorkomen.

Wilt u net als de burgemeester en wethouders onder het genot van een kop koffie horen hoe Inrato de veiligheid in uw bedrijf kan verhogen? Kijk dan op staging2.inrato.com en neem gerust contact op! De burgemeester had in ieder geval vertrouwen in de veiligheid bij Inrato International, hij had zijn fiets niet eens op slot gezet.

Inrato is ook actief op social media, ze zijn hier te vinden:

Facebook: staging2.facebook.com/inrato

Twitter: staging2.twitter.com/inrato

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.