clubactie 3570 euro voor rohda raalte

Rohda Raalte kreeg vrijdagavond een hele mooie cheque overhandigd tijdens de Deventer Sportverkiezing. 47 clubs ontvingen die avond in de Deventer Schouwburg flinke sponsorbedragen uit handen van Salland Zorgverzekeringen. In totaal werd er voor 61.296 euro aan cheques uitgereikt.

In de periode van november en december 2013 heeft Rohda Raalte meegedaan aan de Salland Clubactie van Salland verzekeringen. Deelnemende clubs spaarden daarmee de afgelopen maanden voor een geldbedrag, terwijl hun leden bij Salland met korting een zorgverzekering konden afsluiten.

“Het is nog niet duidelijk waar het opgebrachte geldbedrag aan wordt besteed”, aldus Ron Vloedgraven. Wel is duidelijk geworden dat deze actie alleen winnaars heeft. “Wij zijn gek op onze sponsoren die wat extra’s willen doen voor Rohda Raalte als sportvereniging. Wij hebben het beste voor met de club maar zijn vooral heel blij om een mooie aanbieding te kunnen doen in de richting van onze leden. Door het collectiviteitspakket besparen zij op hun maandelijkse lasten en beurt de club uiteindelijk een heel bedrag. Een regelrechte win- win- win actie. Dank aan Salland Verzekering voor het opzetten van deze actie en alle deelnemers voor het gestelde vertrouwen en het gehoor geven aan onze oproep.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.