clown knapie viert verjaardag in roekenest

Clown Knapie viert zijn verjaardag in het Roekenest in Heino. Normaal doet Knapie veel verjaardagen van kinderen aan, nu draait hij de rollen om. “Ik vier binnenkort mijn verjaardag en het lijkt me nu eens zo leuk om eenmalig de rollen om te draaien en kinderen uit heel Salland uit te nodigen in plaats van dat ik word uitgenodigd op hun verjaardag.” vertelt Ronald Kieftenbeld alias Clown Knapie enthousiast.

De verjaardag staat gepland op zaterdag 1 februari in ‘t Roekenest in Heino. Het feest belooft één groot kinderfeest te worden met drie uur aan entertainment. Natuurlijk is Clown Knapie zelf aanwezig en een aantal van zijn clownvrienden . Kinderen kunnen zich laten schminken en een stoere glittertattoo zetten. Er is ook suikerspin, ranja en chips. Ook is er een DJ en een professionele fotograaf aanwezig en kunnen kinderen lekker ravotten in diverse springkussens.

De kinderen kunnen kiezen uit een ochtend of middag verjaardag. De ochtendeditie begint om 10.00 uur en duurt tot en met 13.00 uur en de middageditie begint om 14.00 uur en duurt tot en met 17.00 uur. Kaarten om de verjaardag van Clown Knapie mee te vieren zijn te verkrijgen aan de kassa bij De Smulbaai of te bestellen via staging2.facebook.com/clownknapie Een kaartje kost 3,50 euro per kind. Ouders en begeleiders hebben gratis entree.

Ieder kind uit de regio is van harte welkom. De verjaardag van Clown Knapie heeft plaats voor maximaal 80 kinderen per dagdeel. “We vinden het erg leuk als kinderen verkleed naar mijn verjaardag toekomen en diegene die het mooist verkleed is, wint ook nog een leuk cadeautje.” vertelt Clown Knapie. ‘

t Roekenest vind je op Stationsweg 8B in Heino en heb je vragen dan kun je Clown Knapie bereiken op telefoonnummer 06 515 95 627.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.