cheques voor 47 sallandse sportclubs

Tijdens de Deventer Sportverkiezing op 17 januari krijgen 47 sportclubs uit Salland een cheque overhandigd. De clubs ontvangen die avond in de Deventer Schouwburg flinke sponsorbedragen uit handen van Salland Zorgverzekeringen. Hoeveel de clubs krijgen, wordt op 17 januari bekend gemaakt.

De sportclubs hebben de bedragen op de cheques bij elkaar gespaard door in november en december mee te doen aan de Salland Clubactie. Deelnemende clubs spaarden de afgelopen maanden voor een geldbedrag, terwijl hun leden bij Salland een zorgverzekering konden afsluiten via een speciale collectiviteit. Daarnaast ontvingen alle deelnemende sportclubs ook een sponsorbedrag van 1 euro per lid.

Naast de cheques voor de sportclubs verloot de zorgverzekeraar op 17 januari ook de spelersbus van Go Ahead Eagles. De winnaar krijgt een dag lang de beschikking over de spelersbus voor zijn of haar club.

In deze tijd is het voor veel clubs lastig om de begroting rond te krijgen. Met de clubactie wilde Salland Zorgverzekeringen, net als in 2012, regionale sportclubs een steuntje in de rug geven. Op die manier sponsorde de verzekeraar in 2013 maar liefst 47 regionale sportclubs. Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “We zijn trots op deze samenwerking met zoveel sportclubs. Deze clubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren en clubs kunnen ondersteunen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.