ccs havovwo houdt reunie

Carmel College Salland houdt op zaterdag 12 april een reünie voor alle oud-leerlingen en

(oud-)medewerkers van het Florens Radewijns College en het HAVO/VWO van het Carmel College Salland aan de Hofstedelaan 4. Na 39 jaar gaat het huidige gebouw plaats maken voor nieuwbouw. De reünie is een goede reden om nog één keer een kijkje te nemen in de oude school, de sfeer te voelen en herinneringen op te halen. Bovendien een prima gelegenheid om bij te praten met oud-klasgenoten, oud-docenten en oude klassenfoto’s te bekijken.

De reünie begint voor (oud-)medewerkers om 16.00 uur. Oud-leerlingen zijn vanaf 18.00 uur van harte welkom. De reünie eindigt om 22.00 uur. Deelname kost 10 euro per persoon, dit is inclusief een aantal hapjes en drankjes. Alle deelnemers aan de reünie krijgen een Glossy uitgedeeld. Twee oud-medewerkers, Cees Vanwesenbeek en Theo Witte, vormen samen met de huidige medewerkers; Louise Gerritsen, Hans Nijenkamp, Rowan Nijboer, Wim Olthof en Michiel Schouten, de reüniecommissie.

Aanmelden voor de reünie kan vanaf eind januari via de website: carmelcollegesalland.nl > reünie havo/vwo > aanmelden.

Er is er een Facebookaccount aangemaakt waar informatie over de reünie op staat, staging2.facebook.com/reuniecarmel zodat zoveel mogelijk oud-collega’s en oud-leerlingen op de hoogte zijn van de reünie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.