brandende steek levert surig kroning op

Marc Surig is verkozen tot Stöppelkater van het jaar. Hij kreeg de prijs vrijdag tijdens het Gein Gala Bal van de carnavalsvereniging uitgereikt. Tijdens het carnaval van afgelopen jaar onstond er een commotie in Hotel de Zwaan. Marc Surig, een lid van de Raad van Elf van de Stöppelkaters, had tijdens een etentje met de Raad van Elf zijn steek op een warme lamp had gelegd. Van deze lamp kwam echter zoveel warmte dat de Steek vlam vatte.

Gelukkig kon Marc Surig tijdig reageren, daardoor bleef een grote brand uit. Op een Youtube-filmpje is te zien hoe Surig door de gangen van de Zwaan rent om zijn carnevaleske hoofddeksel nog te redden. Zijn steek zelfs onderdompelend in de fontijntjes bij toiletten van Hotel de Zwaan.

De onderscheiding Stöppelkater van het Jaar wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of instelling die vanwege een carnavalesk aandoende actie in de media is gekomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.