bouwbedrijf te kiefte lemelerveld failliet

In 1864 richtte landbouwer Gerrit te Kiefte het bedrijf op. Na vele jaren een familiebedrijf te zijn gebleven, werd in 1978 het bedrijf overgedragen aan drie werknemers. De naam Te Kiefte bleef bestaan, maar de directie werd gevormd door Joop Mensink, Bernard Hondeveld en Gerrit Wunnink.

In 1994 vond er wederom een splitsing plaats. Gerrit Wunnink ging verder met de doe-het-zelf zaak, terwijl het bouwbedrijf werd voortgezet door Mensink en Hondeveld. In 1996 droeg de laatste zijn aandeel over aan zijn zoon Gerard Hondeveld. Sindsdien kende het bedrijf een tweehoofdige directie met in totaal zo’n 25 medewerkers.

Ongeveer drie weken geleden ontvingen we al geluiden dat het met de zaken van Te Kiefte niet zo goed zou gaan. Toen we navraag bij het bouwbedrijf deden, werd in alle toonaarden ontkend dat er iets aan de hand zou zijn. Of er een doorstart voor het bedrijf inzit, is nog niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.