bos bloemen voor wie bandenprikker betrapt

De auto aan de Westdorplaan stond ter hoogte van boerderij Strunk geparkeerd. De linker voor- en achterbank van de groene Suzuki Wagon moesten het ontgelden. Tussen 29-12 14.00 uur en 30-12 13.30 werden vier banden van een blauwe Opel lek gestoken. Deze stond achter gemeentehuis aan de Zwolsestraat.

Wijkagent Van der Velden: “Het begint zo langzamerhand voor ons als politie en mij als wijkagent in het bijzonder een frustratie te worden. De aangiftes van het leksteken van banden in Raalte dorp blijven binnenkomen. Er moet toch een keer iemand met een burgeraanhouding op heterdaad of een gouden tip komen? Indien dit gebeurt zorg ik voor een grote bos bloemen en een handdruk.” Tips? 0900-8844.

Al eerder [url=https://sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=46658

]maakten we melding van de bandenprikker[/url].

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.