boerin leest kinderen voor over pinkeltje

De peuters zaten knus naast elkaar op een bank gemaakt van stropakken. De boerin las een heel mooi prentenboek over allerlei dieren op de boerderij voor aan de peuters. De peuters luisterden geboeid naar het boekje en gingen daarna allerlei liedjes zingen over de boerderijdieren. Na het leesmoment werd het nog een heel leuk en leerzaam uitje. De kinderen mochten alle dieren bekijken op de boerderij.

Poesjes werden geknuffeld, er werd gekeken of de kippen eieren hadden gelegd en sommige kinderen durfden al de koeien en kalfjes te aaien. Na een ochtendje genieten stapten de kinderen vol enthousiasme weer in de bus onderweg naar Pinkeltje. Voor meer informatie over kinderopvang Pinkeltje kunt u kijken op de website: staging2.kinderopvangpinkeltje.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.