bloemen voor hulp bij omgeslagen brug

Jan heeft donderdagmorgen een bos bloemen van burgemeester Strien van Olst-Wijhe gekregen, omdat hij zondag erg kordaat reageerde toen hij zag dat de loopbrug achter het Infocentrum IJssel Den Nul was gekanteld. Hij maakte een klein bootje los en heeft, peddelend met zijn handen, drie dames in het bootje geholpen.

Burgemeester Ton Strien: “Ik ben onder de indruk van het optreden van de medewerkers van de JP van den Bent en de vrijwilligers van Historische Vereniging ’t Olster Erfgoed en Staatsbosbeheer. Niet op een afstand staan kijken, maar daadwerkelijk de helpende hand bieden.”

Vanmorgen heeft de burgemeester nagepraat met de medewerkers van de JP vd Bentstichting die zondag aanwezig waren evenals de vrijwilligers van Historische Vereniging ’t Olster Erfgoed en Staatsbosbeheer. Zij vertelden wat ze hebben gedaan om iedereen zo snel mogelijk te helpen. De één zorgde bijvoorbeeld voor dekens en kleding, een ander haalde met een bus mensen met een nat pak op die nog aan de overzijde stonden en weer een ander zorgde voor koffie en thee. Iedereen ondernam actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.