beltetocht vaart wel bij uitblijven winter

Dit jaar geen sneeuw die roet in het eten gooide voor de fietsliefhebbers. Ruim 440 mountainbikers togen zondagmorgen naar sportpark De Belte in Nieuw Heeten voor de Beltetocht voor een mooie tocht over de heuvelrug. Het mooie aan de tocht is dat je deze ene dag, wel over paden mag rijden, waar je anders als fietser niets te zoeken hebt.

En dat werd gedaan. Hoewel het toch wat frisjes was (maar daar kun je je op kleden en anders trap je maar wat harder), leek dat de deelnemers weinig te deren. Fietsers konden kiezen uit een afstand van 35 of 50 kilometer. Aan de langste afstand hadden de parcoursbouwers een paar extra pittige technische onderdelen toegevoegd. Een uitdaging voor iedereen.

Volgend jaar is de Beltetocht op 1 maart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.