bannink wint darttoernooi broekland

Top drukte met dart toernooi Broekland

Horstdarts Broekland had afgelopen zondag alle 16 dartbanen volledig bezet met darters. In totaal 96 darters deden hun best om een zo’n goed mogelijk resultaat neer te zetten. Verdeeld in poules van 6 personen, kwamen er uiteindelijk 2 in de winnaars ronde en 2 in de verliezers ronde. Na de hier op volgende knock out partijen die steeds beter en langer werden, kwamen Gerco Hoogenkamp uit Raalte en Edion Jake uit Olst uit in de finale van de verliezers ronde. Bloedstollend was de wedstrijd. 4-3 was de eind uitslag in het voordeel van Edion. Hij wist een 2-0 achterstand heel goed weg te werken. In de winnaars ronde om de 3de en 4de plaats nam Sven Groen(Wijhe) het op tegen Chris de Jong uit Sneek. Sven was duidelijk een maatje te groot en won ook verdiend met 4-1. De grote finale om de hoogste plaats ging tussen Roy van Rossum uit Nieuw Heeten en Jan Willem Bannink uit Raalte. Eerst was het Jan Willem die een duidelijke voorsprong nam, maar toch werd ingehaald door Roy. Daarna was het opnieuw Jan Willem die uitliep en de voorsprong niet meer uit handen gaf. Voor de tweede achter op een volgende jaar heeft Jan Willem gewonnen 5-3. De hoogste finish kwam op naam van Wilco v Ree uit Raalte. Hij had een finish van maar liefst 160. “Als je dit ziet en mee maakt dan ben je een tevreden club”, zegt Dick Valk. We kijken ook graag uit naar het koppeltoernooi die we houden op zondag 9 februari. Hiervoor kan men zich opgeven via horstdats@home.nl of een belletje naar 0570531833. Aanvang is om 13.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.