Home / archiefcentraal / annie wint de wedstrijd van de week

annie wint de wedstrijd van de week

Annie is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal. Van de zeventig voorspellingen, was zij de enige die de uitslag van het duel tussen Broekland en Haarle goed voorspelde. In Broekland werd het 3-0.

De voorspelling van Annie levert haar een mooie bal op die ze bij Intersport Schutte in Raalte op mag halen. Wel meegedaan en niet gewonnen? Niet getreurd. Woensdag om 12.00 presenteren we weer een gloednieuwe Wedstrijd van de Week.

Lees ook

Fietsroute langs ‘de mooiste kiekjes’

WIERDEN – Cultureel genieten en ontspannen fietsen, deze combinatie is in de hele maand augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.