amnesty zoekt collectanten in raalte en heino

AMNESTY INTERNATIONAL ZOEKT nog COLLECTANTEN VOOR LANDELIJKE COLLECTE

Wordt u dit jaar één van de circa 24.000 collectanten die de straat opgaan om geld in te zamelen voor Amnesty International? Deze keer vindt de Amnesty-collecte plaats van

2 tot en met 8 februari 2014.

Collectanten gaan met veel plezier langs de deur, én met succes. Vorig jaar werd er ruim € 1,7 miljoen opgehaald. Amnesty zoekt in Heino, Heeten en Raalte nog vrijwilligers die in hun woonplaats een of enkele uren willen collecteren. Meer informatie, of aanmelden als collectant? Kijk op staging2.amnesty.nl/collecte. Of mail naar collecte@amnesty.nl. U kunt ook contact opnemen met de collectecoördinator bij u in de buurt Harry Mes 0623254379 of mes

Waarom collecteren?

Amnesty International komt op voor de slachtoffers van schendingen van mensenrechten, waar ook ter wereld. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om het werk voor deze mensen voort te kunnen zetten. Amnesty International is niet gebonden aan een politieke overtuiging of godsdienst en is onafhankelijk. Daarom neemt Amnesty voor onderzoeken en acties geen geld van overheden of politieke groeperingen aan. Met giften zoals tijdens de collecte, wordt het werk van Amnesty blijvend mogelijk gemaakt, zoals bijvoorbeeld voor Jalila al-Salman.

Deze Bahreinse lerares liet ons weten: ‘Het is door uw steun dat ik en anderen vrijkwamen. We hebben meer van uw steun nodig. Alstublieft, doe wat u kunt.’ Jalila werd opgepakt nadat ze had opgeroepen tot een steunbetuiging aan hervormingsgezinde demonstranten. Amnesty voerde actie voor haar. In december 2012 kwam ze vervroegd vrij.

Missie Amnesty

Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) en andere internationale mensenrechtendocumenten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.