Home / archiefcentraal / 28ste editie dansgardefestival

28ste editie dansgardefestival

Een deel van de opbrengst van de entreegelden werd gedoneerd aan dit goede doel. Bij de entree werd een bus neergezet waar de bezoekers een donatie konden doen. In één van de pauzes heeft een meisje, die lijdt aan een spierziekte, het publiek toegesproken en uitlegd waarom extra inkomsten zo belangrijk zijn voor de stichting spieren voor spieren.

Vorig jaar stond het Dansgardefestival (evenals de activiteiten rondom het carnaval) in het teken van KIKA. De Iesselzotten zijn er trots op dat er vorig jaar maar liefst 1327,88 euro is opgehaald voor dit goede doel.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.