1 voor allen wil olykampen bomen geven

“Afgelopen week ontving ik een mail van de griffier met daarin het bericht dat ik nog recht heb op 1103 euro aan declaraties. Ik moet die declaraties volgens hem indienen voor 24 januari,” stelt Misha. “Graag wil ik dat bedrag declareren op de groenvoorziening in de wijk Olykampen.”

De bewoners van de wijk Olykampen in Raalte, willen na de renovatie van hun huurwoningen, graag meer groen in hun wijk. Hoewel het initiatief van Misha sympathiek oogt, lijkt het er op dat het geld dat hij nog tegoed heeft, niet gebruikt kan worden voor groen in de wijk.

De gemeente mag namelijk niet zomaar geld uit het ene potje verschuiven naar het andere potje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.