wraak van salland ook naar ommen

De Wraak van Salland doet volgend jaar niet alleen Dalfsen aan, maar ook Breakaway Ommen. De winnaars van de bandwedstrijd strijden voor optredens op onder andere Stone Rock, Stöppelhaene en Pedro Pico Pop. In totaal is er plaats voor 24 bands in de competitie.

Onlangs werd bekend dat de Wraak van Salland terug komt in 2014. Vanaf 1 februari tot en met 11 april worden er tien locaties in Salland aangedaan. De eerste vijf locaties werden onlangs al bekend gemaakt, de laatste vijf locaties zijn: De Leeren Lampe Raalte (finale op 11 april 2014), Café Budde Nijverdal, Gouverneur Raalte, het Wapen van Wesepe en Breakaway Ommen.

Naast een bandwedstrijd wil de Wraak van Salland in samenwerking met het Hoftheater in Raalte ook een muzikantendag organiseren en worden er live-opnames (beeld en geluid) gemaakt van de bands. De muzikale kroegentocht wil de regionale bandcultuur stimuleren en bands een podium bieden.

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op staging2.dewraakvansalland.nl of stuur een mailtje naar info@dewraakvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.