wraak van salland de eerste locaties

Onlangs werd bekend dat de Wraak van Salland terug komt in 2014. Vanaf 1 februari tot en met 12 april worden er tien locaties in Salland aangedaan. De eerste vijf locaties mogen nu bekend gemaakt worden: de Oranjerie Wijhe, Dorpshuis Herxer Marke in Herxen, Cafe Vosman in Nieuw-Heeten, ’t Oude Station in Dalfsen en Schoenmaker Luttenberg.

Op dit moment zijn de inschrijvingen voor de Wraak van Salland geopend. In totaal is er plek voor 24 bands/acts. Voorwaarde is dat minimaal de helft van de bandleden komt uit de gemeente Raalte, Olst/Wijhe, Dalfsen, Zwolle, Ommen, Deventer of Hellendoorn of een aantoonbare band heeft met Salland. De bands strijden uiteindelijk om een mooi prijzenpakket wat bestaat uit verschillende optredens en studiotijd.

De Wraak van Salland wordt mogelijk gemaakt door Pedro Pico Pop, Stone Rock, Salland Centraal en Stoppelhaene. Voor meer informatie over de Wraak van Salland surf naar staging2.dewraakvansalland.nl of mail naar info@dewraakvansalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.