womens closet exchange krijgt tweede editie

Zaterdagavond 14 december vond bij café de Hoppe in Broekland de eerste editie van de “Women’s Closet Exchange” plaats. Voor deze kledingruilbeurs in een nieuw jasje stalden een groot aantal dames hun gedragen garderobe uit om dat gratis te ruilen met kleding, schoenen, accessoires of parfums, van een ander.

“Een complete nieuwe garderobe zonder een cent uit te geven, welke vrouw droomt daar nou niet van?”, aldus de organiserende zussen Naomi en Lynn Marissink. “Het concept bestaat al een tijdje, maar wij hebben er onze eigen draai aan gegeven, met een drankje, lekkere muziek en een heuze rode loper met een paar grote passpiegels.” En het idee sloeg direct aan. Een flink aantal enthousiaste dames namen deel en na afloop werden direct de plannen gesmeed om de “Women’s Closet Exchange” in het komende voorjaar een vervolg te geven. We denken dat de opkomst dan nog hoger wordt, nu dit initiatief wat bekender is en de deelnemende dames er dan ook weer bij zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.