wijn voor nieuwbouw hopice

Dominee Sjouke Bruinink en pastoor Jan Verweij hebben van voorzitter Jos Elshof van Stichting De Cirkel de eerste flessen Hospicewijn in ontvangst genomen. Bijzonder van deze wijn is dat de opbrengst ten goede komt aan de nieuwbouw van de Hospice aan de Monumentstraat in Raalte. De wijn is bij veel supers en een aantal uitgaansgelegenheden in Midden-Salland verkrijgbaar.

Salland is volop in actie voor de nieuwbouw van de Hospice. Naast diverse van activiteiten door diverse bedrijven, instellingen, verenigingen en serviceclubs spreekt Stichting De Cirkel zelf ook de inwoners van deze streek aan om geld bijeen te brengen voor nieuwbouw. In totaal heeft de stichting 1200 flessen ingekocht. Wijnliefhebbers hebben de keus uit rode Merlot en een witte Cevennes Hospicewijn.

De Hospicewijn is voor 6,95 euro per fles (een doos voor 35 euro) verkrijgbaar bij bijna alle supermarkten in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en in onder andere Haarle en Lemelerveld. Ook horeca- en uitgaansgelegenheden zoals café-restaurant De Veldhoek in Heino en HOF in Salland in Raalte bieden de wijn aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.