wielerdames tops op kalender voor goed doel

Een wielerploeg met een maatschappelijk belang. De hoofdsponsor verplicht ook om enkele maatschappelijke dingen te doen. Sponsoring is niet meer van zelfsprekend, zo wordt er naast prestaties ook verwacht dat je inzet toont naar de maatschappij. Voor onze ploeg is dat inzet voor het RMcD huis Groningen.

De dames hebben in november een dag in een foto studio beleefd, naast de foto’s was het ook een mooie bijeenkomst om zo met de nieuwe dames elkaar wat beter te leren kennen.

Het resultaat van deze dag zijn samen gevat in een kalender. De opbrengsten van de kalender gaan volledig naar het Ronald McDonald huis Groningen (een goed doel zonder dat er geld aan een strijkstok blijft hangen).

Door o.a. een bijzondere bijdrage van Communiq te Zwolle en fotograven Eppo Karsijns en Serge Duursma is de kalender tot stand gekomen. Mobility Service te Eelde geeft de kalender aan zijn relatie. Dus ook voor een relatiegeschenk is de kalender een idee.

De kalenders zijn te bestellen via de site of mail:ronaldtops1@hotmail.com De prijs is 10€ (excl. Verzendkosten van 3€), formaat kalender A4.

Bij Reinders te Ruinerwold en bij het Ronald McDonald huis Groningen zullen de kalenders te verkrijgen zijn. Volledige opbrengst zal gaan naar het Huis in Groningen.

http://staging2.dameswielerteamrmhg.nl/

http://staging2.kinderfonds.nl/huis-groningen/

De ploeg ziet Janneke Ensing vertrekken naar Boels – Dolmans, maar o.a. Leonie Lubbinge, Mareille Meijering zullen de ploeg versterken. De Energiewacht Tour zal de eerste grote doelstelling zijn, waar de dames door sommige trainingsgebieden zullen rijden en ook langs enkele sponsoren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.