Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week geen winnaar

wedstrijd van de week geen winnaar

Hoewel Eagles zondag afgetekend winnaar werd van de IJsselderby, kent onze Intersport Schutte Wedstrijd van de Week geen winnaar. Geen van de 68 voorspellers voorzag namelijk zo’n grote zege voor de thuisploeg op Zwolle.

Deze week gaat er dus ook even geen bal uit. Geen zorgen. Morgenmiddag om 12.00 uur presenteren we een nieuwe editie. Suggesties voor een duel dat aangemerkt moet worden als Wedstrijd van de Week? Stuur dan jouw voorbeschouwing op die wedstrijd naar redactie@sallandcentraal.nl

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.