wam en van duren mag carmel bouwen

“Voor het gunnen van de bouwopdracht hebben wij het Europees aanbestedingstraject zorgvuldig gevolgd. Veel aannemers hebben belangstelling getoond. Daaruit hebben wij zes aannemers geselecteerd om hun plannen verder uit te werken en te presenteren,” schrijft de school in de nieuwsbrief.

Naar verwachting start de school in juli 2014 met de nieuwbouw. Voor die tijd moet er uitgeweken worden naar de tijdelijke huisvesting van de school. De planning voor de verhuizing naar het tijdelijk onderkomen wordt naar verwachting deze maand bekendgemaakt. Op het sportveld achter de school komen tijdelijke units te staan.

Wie het sloop- en grondwerk bij de school mag doen, is overigens nog niet bekend. Die aanbesteding loopt nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.