voorverkoop vuurwerk bij formido wijhe start

Formido Wijhe start de voorverkoop van vuurwerk. Je kunt op vuurwerkbestelling.nl alle producten vinden, die de winkel dit jaar verkoopt. Inclusief bijbehorende informatie en filmpjes van de producten. Je kunt online de bestelling doorgeven, via iDeal betalen en het op een tijdstip dat het jou uit komt ophalen.

Binnenkort valt de folder van Formido Wijhe weer bij je op de deurmat, inclusief bestellijst.

De losse vuurwerkverkoop is dit jaar op zaterdag 28 december vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur. Zondag is de winkel gesloten, vuurwerkbestellingen.nl is wel geopend, je kunt dan je bestelling plaatsen. Ook is er losse verkoop op 30 december van 9.00 tot 20.00uur en Oudejaarsdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De losse verkoop vindt plaats in de Formido Bouwmarkt gevestigd in De Poort van Wijhe, Handelsweg 2, Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.