voetballen in het team van coen en sander

De sportwinkel Ready in Raalte heeft een plek in het voetbalteam van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga bemachtigd. Als jij tenminste een tientje biedt, mag jij misschien op 21 december in dat team spelen. In het stadion van NAC nota bene. Het geld dat met de actie verdiend wordt, komt (hoe kan het ook anders?) ten goede van Serious Request.

Je kunt je aanmelden als deelnemer, potentieel speler. Zaterdag wordt, na loting, bekend gemaakt wie er vanuit Raalte in aanmerking komt om de wedstrijd te spelen. Vervolgens moet je zorgen dat in Raalte meer geld voor Serious Request wordt binnengehaald dan in Surhuisterveen (waar ook een Ready-filiaal zit). Het wordt een soort van battle tussen Raalte en Friesland dus.

Degene die het meeste geld binnen weet te halen (door donaties voor SR13 te werven) mag zaterdag 21 december de sterren van de hemel spelen in het NAC Stadion. De is dus 50/50 dat een Raaltenaar daar straks tussen de DJ’s en de voetballers van het Sterrenteam staat te shinen.

Maar voor het zover is moeten er dus zoveel mogelijk enthousiastelingen en giften geworven worden… De exacte spelregels volgen deze week nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.