vijfhonderd bezoekers samenzang pauluskerk

De Kerstsamenzang in de Pauluskerk in Raalte heeft zaterdagavond ruim vijfhonderd bezoekers getrokken. Organist Paul Beunders had zijn handen vol aan de begeleiding van de samenzang, terwijl hij daarnaast ook nog de koren Ars Cantandi en Salland Vocaal begeleidde.

De algehele muzikale leiding was in handen van de dirigent van Salland Vocaal, Wim van Lenthe.

Alle optredens vielen erg in de smaak, zeker het Kerstverhaal in het dialect, van diaken Marc Brinkhuis. Popkoor Interval uit Wijhe kreeg de aanwezigen mee in ritmisch handgeklap. Ook de zang van Coen Bril met Ruben Houvast op piano en de trompettisten Maikel Kremer en Jesse Besseling vielen erg in de smaak en werden beloond met applaus.

Janny van der Sande, schitterde als soliste bij Salland Vocaal, bij het Franse “Jesus chez les bretons”.

Tot slot zongen alle koren samen het “Transeamus” en veelstemmig met alle aanwezigen het “Ere zij God”. Een staande ovatie was de dank aan alle medewerkenden. Buiten, onder de klanken van het “kerstmannenorkest” van St Caecilia, werd traditiegetrouw nog genoten van de glühwein, de chocomelk en de oliebollen.

Iedereen kon mooi droog staan door de tenten die belangeloos beschikbaar zijn gesteld door Korbeld.

De opbrengst van de deurcollecte voor de stichting HAVONOS zal later bekend worden gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.