vijf baldadige jongeren gepakt in olst

Getuigen zagen die nacht rond 00.30 uur dat onder meer op de Jan Schamhartstraat kliko’s omver werden gegooid. Nadat de politie was gewaarschuwd zetten twee getuigen de achtervolging in.

Op het Aletta Jacobsplein wisten ze twee van hen aan te houden en aan de politie over te dragen. Nadat de identiteit van de overigen bekend was werden zij door de ouders van een van hen in het politiebureau afgeleverd.

Uiteindelijk bleek dat de vijf verantwoordelijk waren voor het omgooien van kliko’s op de Jan Schamhartstraat en de Wethouder A. G. Dekkerlaan, het omgooien van een reclamezuil op het Aletta Jacobsplein en het omgooien van fietsen en winkelwagentjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.