veel kerstsfeer bij moonlight shopping luttenberg

Kerstmannen, sfeervolle verlichting, glühwein. De kersttijd staat weer voor de deur. Tijd dus om het kerstgevoel aan te wakkeren. En hoe kan dat beter dan met een sfeervolle?

In de Butzelaarsweg in Luttenberg werd vrijdagavond weer het Moonlight Shoppen gehouden. De braderie werd om 18.00 uur geopend en alles was geheel in kerstsfeer, om met een goed gevoel de feestdagen in te kunnen gaan.

Wat het Moonlight Shoppen in Luttenberg bijzonder maakt is de kleinschaligheid. Het is een avondje in gezellige kerstsferen. De formule van het Moonlight Shoppen is al meerdere jaren succesvol in Luttenberg. Moonlight Shoppen is te vergelijken met de Duitse kerstmarkten, alleen staan de standhouders hier niet in houten hutjes, maar hebben ze gewone marktkramen. Bovendien is het evenement in Luttenberg iets kleinschaliger opgezet.

Er kwamen vrijdagavond zo’n twintig standhouders. Onder meer de horeca had een paar stands staan waar een soort ‘pruuverieje’ gehouden werd en er waren een tal van stands die artikelen verkochten die in de kerstsfeer pasten.

Daarnaast zorgde het koor Palet en De Bergklanken voor de muzikale omlijsting. Er stonden kerstbomen, er hing kerstverlichting, er liepen een paar Kerstmannen en er was een midwinterhoornblazer.

Meer foto's