Home / archiefcentraal / tulpen uit amsterdam in heino

tulpen uit amsterdam in heino

In dit atelier krijgen kunstenaars met een beperking de ruimte om hun creatieve talenten te benutten om zo een volwaardige plek te verwerven binnen de maarschappij. Keramiek en schilderen zijn de hoofdwerkzaamheden in het atelier.

Toen Vincent bij Zozijn was, viel hem niet alleen de goede sfeer op, maar ook de vele kleurige kunstwerken uit het atelier Aventurijn. Hij stelde voor om zijn zwart-witte studio op te fleuren met wisselende schilderijen van de cliënten van Zozijn.

De studio wordt bezocht door zakelijke en particuliere opdrachtgevers en die krijgen zodoende kennis van de uitleen mogelijkheden van het atelier of een idee voor een bijzonder cadeau. Ook de soepkommen bij Het Communicatiegilde in Raalte, waar Vincent deel van uit maakt, komen uit dit atelier.

Voor meer informatie: www.zozijn.nl/aventurijn .

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.