tismawajewendband haalt geld voor 3fm actie op

De Raalter feestband de ‘TismawajewendBand heeft met een aantal optredens bijna 500 euro op kunnen halen voor Serious Request. Het muzikale gezelschap ging zondag 22 december met hun eigen bus goed en warm gemutst op stap richting Leeuwarden.

Groot was de verrassing toen ze door mochten rijden en uit mochten stappen op het Plein waar het Glazen Huis stond. Dat motiveerde zo, dat direct de instrumenten uit de koffers werden gehaald en het eerste setje werd gespeeld. Nadat uitgelegd was wat het doel was van dit optreden, namelijk zoveel mogelijk geld op halen voor Serious Request, gaven de aanwezigen gul.

Het was, ondanks de kou, hartverwarmend om te zien. Na een paar keer opgetreden voor een enthousiast publiek zat er voordat ze het wisten al 500 euro in de pet.

De Band heeft dit bedrag verdubbeld en uiteindelijk een cheque van 1.000 euro aangeboden in de Chequebox van het 3FM glazen huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.